Üzenőfal
ONLINETANÁR
 En |  Hu 
 
 
 
Tanárkeresés
Részletes keresés
 
 
Online
olasz magántanárok 
 
1
1-16/16
 
 
 
Taubert-Koenig Gabriella
Német anyanyelvű, Svájcban végzett német-francia tanár
 
Német (egyetemi)
 3000 HUF / 45'
Francia (egyetemi)
 3000 HUF / 45'
Angol (nyelvvizsga)
 3000 HUF / 45'
Olasz (nyelvvizsga)
 3000 HUF / 45'
Diplomás, német anyanyelvű német-francia középiskolai tanár vagyok. Svájcban születtem, végeztem az iskolákat, egyetemet. Tíz éven át tanítottam, érettségiztettem svájci gimnáziumokban német és francia ajkú fiatalokat. Gyakorló nyelvtanárokat mentoráltam és vizsgáztattam. Svájc többnyelvűségének, a magas színvonalú nyelvoktatásnak úgymint számos utazásaimnak köszönhetően az angol és olasz nyelveket is folyékonyan beszélem.

Néhány éve hazatelepültünk családommal és magán tanítást vállalok kezdőknek és haladóknak egyéni igények szerint: nyelvtanrendszerezés; szókincs- és stílusfejlesztés, kötetlen társalgás; különböző nyelvvizsgákra való felkészítés; irodalom eredeti nyelven. Igény esetén szívesen tájékoztatok a svájci szokásokról, szabályokról, szolgálok hasznos kapcsolatokkal. Csoport esetén kedvezményes ár.

Tolmácsolásokat, fordításokat és lektorálásokat szintén vállalok.

Nyolc éve dolgozom magántanárként és oktatok németet, franciát, angolt, olaszt, svájci németet és magyart mint idegen nyelvet. Csoportokat tanítok, céges oktatásokat vállalok, különböző nyelv- és egyetemi vizsgákra készítek fel, tolmácsokat mentorálok kül- és belföldön egyaránt, személyesen vagy online.

Ha valaki több anyanyelvvel nő fel, nem csak természetes állapotnak tekinti a nyelvek közötti kapcsolást, de a nyelvtani szerkezetekre is egyedi rálátást nyer, ami könnyíti, gyorsítja a nyelvoktatást. Óráim sajátossága, hogy beszédcentrikussággal, logikus magyarázatokkal és kevés magolással (koncentrált tanulással) igyekszem diákjaimat a lehető leggyorsabban céljukhoz eljuttatni: a nyelv sikeres használatához.

FONTOS: A felsorolt nyelveket bármilyen más nyelven is (nem csak magyarul) tanítom, tehát fordulhat hozzám német, francia, angol vagy olasz ajkú tanítvány is!

Honlapomon tájékozódhat referenciáimról, régi diákok nyilatkozatairól és egyéb részletekről.
 
 
Sollazzo Federico
Olasz lektori órák Szegeden
 
Olasz (egyetemi)
 2500 HUF / 60'
Olasz (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 60'
Egyetemi tanítási gyakorlattal rendelkező, olasz anyanyelvű tanár vagyok. Egynyelvű órákat tartok mindazoknak, akik
-szeretnék tökéletesíteni már meglevő olasz nyelvtudásukat,
-olasz szakos egyetemistaként segítségre van szükségük (nemcsak a nyelvi, hanem irodalmi, kulturális tantárgyakból is),
-nyelvvizsgázni szeretnének,
-Erasmus keretében olaszországi tanulmányokra készülnek.
 
 
Kovács Mária
Francia, olasz és orosz nyelv oktatása Szegeden!
 
Francia (nyelvvizsga)
 2400 HUF / 60'
Francia (korrepetálás)
 2400 HUF / 60'
Olasz (nyelvvizsga)
 2400 HUF / 60'
Orosz (középiskolai)
 2400 HUF / 60'
A JATE Bölcsészkarán szereztem diplomát francia és orosz szakon, majd kitanultam az olasz nyelvet is. 14 évig tanítottam egy középiskolában, ahol érettségire és francia gazdasági nyelvvizsgára készítettem fel diákokat.
 
 
Fehér Melinda
Célorientált, egyénre szaott olasz nyelvtanulás!
 
Olasz (általános)
 2200 HUF / 45'
Olasz (gazdasági nyelv)
 2500 HUF / 45'
Ha szeretnél egy biztos olasz nyelvtudást szerezni, sok-sok társalgással, akkor jelentkezz nálam.
Vállalok olasz nyelvtanítást minden szinten és minden korosztálynak. Gazdsági, turisztikai oktatást is. 10 éve szereztem diplomát és 3 évig Olaszországban éltem.
Házhoz megyek Budapest belterületén, Óbudán és Budapest-Szentendre vonalon.
 
 
Bánki Andrea
TANULJ VELEM OLASZUL KÖNNYEDÉN ÉS HATÉKONYAN!
 
Olasz (általános)
 2500 HUF / 45'
Olasz (érettségi)
 2800 HUF / 45'
Olasz (nyelvvizsga)
 2800 HUF / 45'
ELTE-n végzett olasz nyelvtanár vagyok 15 év tanítási gyakorlattal és tapasztalattal. Rómában és Umbria különböző városaiban éltem két évet.
Kezdőtől a haladó szintig tartok beszédközpontú, személyre szabott, nyelvtan alapú órákat minden korosztálynak (9 éves kortól).
Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a hétköznapi szavak, kifejezések, szófordulatok, és a biztos nyelvtani alapok elsajátítására, sok gyakorlással és feladatokkal. Ezenkívül szívesen megosztok a mindennapi olasz élettel kapcsolatos érdekességeket is diákjaimmal.
Vállalok általános nyelvoktatást, korrepetálást, nyelvvizsgára, egyéb vizsgákra való felkészítést, szintentartó, beszédkészség fejlesztő órákat is.
Csoportos oktatás (min. 90 perces óra és 2 fő) esetén kedvezményes óradíjak:
1800 Ft/45 perc (általános olasz),
2250 Ft/45 perc (érettségi/nyelvvizsga).
Három vagy több fő esetén még nagyobb kedvezmények!

Gyere, tanuljunk együtt olaszul!!
 
 
Beöthy Ágnes
Művelem és szeretem a "nyelveimet".
 
Angol (általános)
 2500 HUF / 45'
Angol (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 45'
Angol (gazdasági nyelv)
 2500 HUF / 45'
Olasz (általános)
 2000 HUF / 45'
Beöthy Ágnes, angol-olasz szakos nyelvtanár és tolmács vagyok.

A Szegedi Tudományegyetem Idegennyelvi Intézetében tanítottam több, mint 10 évig, elsősorban angol nyelvet (általános-és szaknyelveket: Business English, média, international relations). A nyelvvizsga-felkészítés, illetve nyelvvizsgáztatás is fontos része volt munkámnak.

Több évig dolgoztam a magánszférában (nyelviskola, cégek), ahol a nyelvoktatás mellet a tolmácsolás is feladataim közé tartozott.

2010-2013-ben Olaszországban tartózkodtam, angol/olasz tolmácsként és asszisztensként dolgoztam egy magánvállalatnál. Az üzleti nyelv napi használata segít(ett) tökéletesíteni annak tanítását.

Imádok tanítani, sok éves tanítási tapasztalatom garancia a minőségi munkára.

Angolból vállalok általános oktatást (beszédközpontú, erős nyelvtani alapokkal), érettségi-ill. nyelvvizsga-felkészítést (TELC, IESOL, ICCL, etc.), üzleti angol tanítását , céges tanfolyamokat, "csak" beszélgetést, valamint a "tanuló" céljaihoz igazodó oktatást.

Olasz nyelv: általános oktatás, korrepetálás, érettségi-felkészítés , "beszélgetés", tolmácsolás és "olasz temperamentum" (főzhetünk is együtt olaszul:))).

Mindkét nyelven tolmácsolok/fordítok is, az ár a megrendeléstől függ.

KÉREM, HOGY SKYPE-OS OKTATÁSRA CSAK OLYANOK KERESSENEK, AKIK A KOMMUNIKÁCIÓT SZERETNÉK GYAKOROLNI, FEJLESZTENI, ILL. NYELVVIZSGA, ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTÉSRE.
 
 
Dákos Ibolya
 
Német (általános)
 3000 HUF / 60'
Angol (általános)
 3800 HUF / 60'
Olasz (általános)
 3800 HUF / 60'
"Utálok magolni!" Azt mondom, nincs is sok értelme! Jóval hatékonyabb, ha - az anyanyelv elsajátításához hasonlóan - beszédközpontúan, életszerűen, szituációkon keresztül tanulsz idegen nyelvet.

Német nyelvet live - online órákon egyénileg vagy kiscsoportban innovatív online nyelvoktató rendszerünk valósághű virtuális tantermében tanulhatsz.

A Szivárvány Tanoda szakmai vezetőjeként német nyelvet tanítok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Tanodánkban magánnyelvtanárokhoz járhatsz live-online órákra egyénileg vagy kiscsoportban .

Igényeidhez, életkorodhoz és nyelvtudásodhoz igazodó egyedileg összeállított tematikával, személyre szabott tananyaggal rövid idő alatt sajátíthatod el a nyelvet. Tanulásodat nyelvtanulási módszerekkel, ötletekkel is segítem.

Amit magamról még fontosnak tartok elmondani:
Német nyelv és irodalom szakos tanárként több mint 15 éves tanítási gyakorlatom van, tanítottam általános iskolában, gimnáziumban és főiskolán, valamint nyelviskolában. Online is már 8 éve tanítok.

Számomra az jelenti a szakmai sikert, ha a diákjaim fesztelenül és folyékonyan beszélnek németül "éles" helyzetekben vagy éppen anyanyelvi környezetben.
 
 
Kovács Márton
Kettő az egyben: angol & olasz tanítás
 
Angol (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 45'
Olasz (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 45'
Angol és olasz nyelveket oktatok akár teljesen kezdő szinttől egészen felsőfokú szintig. Állami és nemzetközi; egy- és kétnyelvű; alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára; emelt- és középszintű érettségire; állásinterjúra; felvételire; illetve bármilyen egyéb jellegű vizsgára is vállalok felkészítést szóban és írásban egyaránt. Kommunikációs készség (társalgás) fejlesztését, nyelvtudás szinten tartását is vállalom.
Angolból mesterszintű, olaszból felsőfokú nyelvismerettel rendelkezem. ELTE angol nyelvész szakos diplomám, 6 éves olaszországi tanulmányi- és munkatapasztalatom, és több éves magántanítási gyakorlatom segíti elő a hatékony nyelvoktatást.
Kizárólag távoktatással foglalkozom, elsősorban skype-on keresztül, de természetesen az e-mailben elküldött írásbeli feladatokat is kijavítom, értékelem. Jelenlegi élethelyzetem lehetővé teszi a rugalmas időbeosztást bizonyos kereteken belül.
Tarifa:
Angol: 2500 Ft (vagy 8€) / 45 perc
Olasz: 2500 Ft (vagy 8€) / 45 perc
Angol: 3000 Ft (vagy 10 €) / 60 perc
Olasz: 3000 Ft (vagy 10 €) / 60 perc
Kedvezmény 90 perc esetén:
Angol: 4200 Ft (vagy 14 €) / 90 perc
Olasz: 4200 Ft (vagy 14 €) / 90 perc
 
 
Dancsa József
Beszédközpontú, sikerorientált nyelvtanulás nagy léptekben
 
Olasz (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 45'
Olasz (korrepetálás)
 2500 HUF / 45'
Orosz (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 45'
Orosz (korrepetálás)
 2500 HUF / 45'
Megbeszélés alapján házhoz megyek (Gyál, Vecsés,ill. 25 km-es körzetben, és Budapest egész területén)

Oroszországban szereztem bölcsész-, nyelvtanári diplomát. Huszonöt éves tanári, és jórészt magántanári tapasztalattal rendelkezem. Azonkívül, hogy Oroszországban öt évet éltem, és ez idő alatt kommunikáltam rengeteg orosszal, olasszal is, az egyetem befejezése után jártam nagyon sokat Olaszországban is. A nyelveken túl, természetesen mindkét országot és kultúrát is jól ismerem. Az óráim színesek, szórakoztatóak, ország- és kulturális ismereteket is nyújtanak, valamint a tanulás módszertanát is bekapcsolom az órákba, így a tanulók könnyebben és hamarabb jutnak el a kívánt szintre.

A többnyire társalgásból, "kérdés-felelet"-ből és szituációs játékokból álló órák inkább beszédközpontúak, főként a gyakorlatra, gyakorlásra épülnek, viszont nyelvvizsgára, pótvizsgára felkészítéskor a "száraz" nyelvtani anyag is középpontba kerül, leginkább magyarul.

Kezdő szinttől a nyelvvizsgára való felkészítést, valamint diákok korrepetálását, pótvizsgára felkészítését is vállalom.

HUNGARIAN LANGUAGE for Italian, Spanish and Russian (Germany, English) speakers !

Idegen anyanyelvűeknek magyar nyelvoktatás. Főleg orosz, olasz és spanyol anyanyelvűek tanítását vállalom, de lehet közvetítőnyelv az angol és a német is.
 
 
Tomschey Krisztina
Olasz nyelvoktatás minden szinten
 
Olasz (általános)
Jó hangulatú, személyre szabott órákkal várok minden kedves jelentkezőt! ?

Diplomás olasz nyelvtanár vagyok és közel 15 éve tanítok olaszul. Várom szeretettel jelentkezésed, ha szeretnél olaszul tanulni akár hobbiból, akár konkrét célod van a nyelvvel, vagy ha csak tökéletesíteni szeretnéd a nyelvtudásod.
Az órákon a kezdő tanulók kivételével mindenkivel olaszul kommunikálok.
Vállalom turizmus és közgazdasági szaknyelv oktatását, állásinterjúra való felkészítést, önéletrajz megírásában segédkezést, valamint vizsgafelkészítést állami, nemzetközi, általános és szakmai nyelvvizsgákra.
Ha nincs időd vagy nagy a távolság ahhoz, hogy személyesen tartsuk az órákat, szívesen tanítalak Skype-on keresztül online olasz órák keretében.

Az első alkalom minden esetben fél áron!
 
 
Ézsiás Csilla
olasz, angol, magyar mint idegen nyelv, matematika
 
Olasz (nyelvvizsga)
 2800 HUF / 50'
Angol (korrepetálás)
 2800 HUF / 50'
Matematika (általános)
 2800 HUF / 45'
----------- AKCIÓS ÁRAK!!! -----------

10 óra előre fizetve: 27.000 Ft (nyelvvizsga),
10 óra előre fizetve: 25.000 Ft (korrepetálás),

Min. 2 fős csoportos oktatás: 1 óra 2300 Ft/fő (nyelvvizsga),
Min. 2 fős csoportos oktatás: 1 óra 1900 Ft/fő
(korrepetálás),


40 éves fiatal kétdiplomás, nagy oktatási tapasztalattal rendelkező magántanár vagyok, aki azt az elvet vallja, hogy tanulni úgy a legkönnyebb, ha élvezzük is azt.
Magyarországi közgazdasági diploma után, Olaszországban (Universitá D?Annunzio di Pescara) szereztem tolmács, fordító és olasz kultúra szakon második diplomámat.
15 évig éltem a napfényes Itáliában és ma szeretném átadni tudásomat mindazoknak akik könnyen de tudatosan szeretnének tanulni. Minden tanítványomnak egyéni tantervet készítek adottságai, gondolatmenete, terhelhetősége és céljai alapján. Bármilyen szinten is vagy és bármely korosztályhoz is tartozol szívesen várlak beszédcentrikus, sikerorientált óráimon.
 
 
Bodza Monika
Beszédközpontú Olasz nyelvoktatás metró közelben!
 
Olasz (általános)
 3500 HUF / 60'
Olasz (általános)
 4500 HUF / 90'
..ha már sokszor belekezdtél, ha nem érted, ha nem haladsz...
én anyanyelvi szintű nyelvismerettel, változatos módszerekkel, és személyre szabott tanácsokkal segítem fejleszteni nyelvtudásod.
Mottóm: Gyere! Tanulj! Beszélj !
 
 
Felleg Marianna
Olasz Olaszországból minden szinten!
 
Olasz (általános)
 2500 HUF / 60'
Olasz (gazdasági nyelv)
 2500 HUF / 60'
Olasz (üzleti nyelv)
 2500 HUF / 60'
9 éve élek Olaszországban. Titkárnőként dolgozom. Az országba érkezésem után 2 évig tanultam intezíven az olaszt majd az évek során a mindennapi életben elmélyítettem a tudásomat.

Anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet. Segíteni tudok a tanulásban azoknak akiknek a nyelvtanra van szükségük, de azoknak is akik beszédcentrikus leckéket szeretnének, akik munkát vállalnának Olaszországban és akik egyszerűen csak vakációzni jönnének, de szeretnének olaszul kommunikálni.

Megismerkedünk az olasz kultúrával, szokásokkal. Felkészítek munkamegbeszélésre, önéletrajzírásra és motivációs levél írására is. A munkám során nap mint nap használom az üzleti olaszt is, ennek tanítását is szívesen vállalom. Már az első leckék után olaszul csevegünk! Keressetek fel bátran, a részleteket skypeon személyesen megbeszéljük!

Az órák időpontjával kapcsolatban rugalmas vagyok.

A 60 perces órák ára: 2500Ft/óra (8 euro)egyéni tanulás esetén, 1300 Ft/óra/fő (6 euro)csoport esetén.
 
 
Judit
Beszèdcentrikus olasz òràk
 
Olasz (nyelvvizsga)
 2800 HUF / 60'
Sziasztok!
Olasz nyelv szakon vègeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen 2010-ben, egy szemesztert pedig a milánói Sacro Cuore Egyetemen tanultam ösztöndíjjal. Jelenleg Padovaban élek, ezért csak skypon vállalok oktatást. Beszédközpontú, de ugyanakkor nyelvtan alapú órákat tartok, egyéni igényekhez igazodva. Az elsô òra ingyenes, ekkor megbeszéljük a célokat és a közös munka részleteit.
Számlaképes vagyok.
Üdv, Judit
 
 
Simonfi Éva
Spanyol, olasz, angol oktatás
 
Spanyol (gazdasági nyelv)
 3000 HUF / 60'
Olasz (felnőttoktatás)
 2500 HUF / 60'
Angol (felnőttoktatás)
 2500 HUF / 60'
Spanyol (felnőttoktatás)
 2500 HUF / 60'
Angol (gazdasági nyelv)
 3000 HUF / 60'
Olasz (gazdasági nyelv)
 3000 HUF / 60'
Angol (érettségi)
 2500 HUF / 60'
Spanyol (érettségi)
 2500 HUF / 60'
16 év tanítási gyakorlattal, kidolgozott módszertannal oktatok. Az óráimat mindig a tanítvány igényei és céljai (nyelvvizsga, pótvizsga, beszédcentrikusság, stb.)szerint építem fel. Mindhárom nyelvből vállalom gazdasági szaknyelv oktatását, valamint szükség esetén, tanfolyami keretek között vállalok nyelvvizsgára való felkészítést is. Kérek minden érdeklődőt, hogy telefonon hívjon.
 
 
Contact
Sztolár Miklós
36 (30) 435-8949
sztolar@gmail.com
Hungary
1113 Budapest,
Györök u. 8.