Üzenőfal
ONLINETANÁR
 En |  Hu 
 
 
 
Tanárkeresés
Részletes keresés
 
 
Online
német magántanárok 
 
1
2
1-20/33
 
 
 
Zafner Tímea
Je mehr Sprachen du sprichst, desto mehr Menschen bist du.
 
Német (nyelvvizsga)
 2800 HUF / 45'
Hallo, ich unterrichte DaF seit 10 Jahren: zurzeit arbeite ich in einem Gymnasium und helfe meinen Schülern bei der Vorbereitung auf ihre Sprachprüfung (Niveaustufen: B1, B2 und C1) bzw. auf ihr Abitur (sowohl Mittel- als auch Oberstufe). Meiner Meinung nach, eine Sprache kann man besonders gut lernen, wenn man sie auch mag. Also möchtest du diese 45 Minuten in einer lockeren, stimmungsvollen Stunde verbringen? Dann ruf mich an :)
 
 
Szűcs Ágnes
A nyelvtudás útlevél és vízum a világhoz
 
Angol (nyelvvizsga)
 3000 HUF / 60'
Angol (felnőttoktatás)
 3000 HUF / 60'
Német (általános)
 3000 HUF / 60'
Magyar (szakdolgozat)
 4000 HUF / 60'
Magyar (felnőttoktatás)
 3000 HUF / 60'
A Brexit után sem áll meg az élet! Még van 2 éved, hogy könnyedén elhelyezkedhess Angliában, ami később már nem lesz ennyire egyszerű! Ha csak a bátortalanság és az angoltudás hiánya gátol meg a kitelepedésben, keress engem bizalommal!!
A Szegedi Tudományegyetem bölcsész karán végeztem amerikanisztika-angol és magyar szakos középiskolai tanárként. 2011-től élek Folkestone-ban, Kent megyében, Angliában, ami Dovertől mindössze 10 km-re van.
10+ éve tanítok angolt egyszemélyes (élő vagy online) formában, németet és magyart (mint idegennyelvet) 5 éve.
Ne feledd, az angol font még mindig a legerősebb fizetőeszköz a világon! :D
 
 
Taubert-Koenig Gabriella
Német anyanyelvű, Svájcban végzett német-francia tanár
 
Német (egyetemi)
 3000 HUF / 45'
Francia (egyetemi)
 3000 HUF / 45'
Angol (nyelvvizsga)
 3000 HUF / 45'
Olasz (nyelvvizsga)
 3000 HUF / 45'
Diplomás, német anyanyelvű német-francia középiskolai tanár vagyok. Svájcban születtem, végeztem az iskolákat, egyetemet. Tíz éven át tanítottam, érettségiztettem svájci gimnáziumokban német és francia ajkú fiatalokat. Gyakorló nyelvtanárokat mentoráltam és vizsgáztattam. Svájc többnyelvűségének, a magas színvonalú nyelvoktatásnak úgymint számos utazásaimnak köszönhetően az angol és olasz nyelveket is folyékonyan beszélem.

Néhány éve hazatelepültünk családommal és magán tanítást vállalok kezdőknek és haladóknak egyéni igények szerint: nyelvtanrendszerezés; szókincs- és stílusfejlesztés, kötetlen társalgás; különböző nyelvvizsgákra való felkészítés; irodalom eredeti nyelven. Igény esetén szívesen tájékoztatok a svájci szokásokról, szabályokról, szolgálok hasznos kapcsolatokkal. Csoport esetén kedvezményes ár.

Tolmácsolásokat, fordításokat és lektorálásokat szintén vállalok.

Nyolc éve dolgozom magántanárként és oktatok németet, franciát, angolt, olaszt, svájci németet és magyart mint idegen nyelvet. Csoportokat tanítok, céges oktatásokat vállalok, különböző nyelv- és egyetemi vizsgákra készítek fel, tolmácsokat mentorálok kül- és belföldön egyaránt, személyesen vagy online.

Ha valaki több anyanyelvvel nő fel, nem csak természetes állapotnak tekinti a nyelvek közötti kapcsolást, de a nyelvtani szerkezetekre is egyedi rálátást nyer, ami könnyíti, gyorsítja a nyelvoktatást. Óráim sajátossága, hogy beszédcentrikussággal, logikus magyarázatokkal és kevés magolással (koncentrált tanulással) igyekszem diákjaimat a lehető leggyorsabban céljukhoz eljuttatni: a nyelv sikeres használatához.

FONTOS: A felsorolt nyelveket bármilyen más nyelven is (nem csak magyarul) tanítom, tehát fordulhat hozzám német, francia, angol vagy olasz ajkú tanítvány is!

Honlapomon tájékozódhat referenciáimról, régi diákok nyilatkozatairól és egyéb részletekről.
 
 
Bakos Csilla
Angol német nyelvoktatás- matek korrepetálás
 
Angol (nyelvvizsga)
Matematika (korrepetálás)
Német (nyelvvizsga)
Nagy szakmai gyakorlattal rendelkező tanárnő vállal angol-német oktatást minden szinten, bármelyik nyelvvizsgára felnőtteknek és gyermekeknek is.Központi matek- magyar felvételire sikeres felkészítés! Gyengén tanulók bármely tantárgyból(matek, magyar, kémia, nyelvek) való korrepetálásával is régóta foglalkozom. Nyelvvizsga és pótvizsga felkészítés!
 
 
Imre Mariann
AUSZTRIÁBAN végzett szociálpedagógus
 
Német (nyelvvizsga)
 4000 HUF / 60'
Német (nyelvvizsga)
 6000 HUF / 90'
AUSZTRIÁBAN végzett szociálpedagógus, DIPLOMÁS német nyelvtanár vagyok. Több mint 20 éves német nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem.

Minden korosztály számára vállalok nyelvtanítást, korrepetálást, nyelvvizsgára-, érettségire felkészítést, illetve nyelvvizsga utáni szinten tartást. Egyéni és kiscsoportos órákat is tartok.

Célom, hogy a legtöbbet hozzam ki a nekem bizalmat adó tanítványból.

Az oktatás helyszíne: IX., kerület, Corvin-negyed közelében
Érdeklődésedet a fent megadott telefonszámon várom.
 
 
Lázár Győző
Német minden szinten
 
Német (nyelvvizsga)
 1700 HUF / 60'
Német (felnőttoktatás)
 1700 HUF / 60'
Német (középiskolai)
 1700 HUF / 60'
Nyelvvizsgára vagy külföldre készülsz? Több mint egy éve foglalkozok magánoktatással. 5 évig éltem Németországban, ahol megtanultam folyékonyan beszélni, elsajátítottam a mindennapokban használt kifejezéseket, szófordulatokat. Felsőfokú államilag elismert nyelvvizsgával rendelkezek.Óráim beszédcentrikusak,személyre szabottak.Vállalok alaptól felsőfokig,állásinterjúra felkészítést. Tananyagot(levélminta,fordítás, szövegértelmezés,szituációs jelenetek, klóz-teszt,hanganyag)minden szinten bőségesen biztosítok.Az első alkalom ingyenes, amelyen egy 25 perces szintfelmérőteszt után megbeszéljük a tanulás menetét. Várlak a hét minden napján 06-22 óráig.
 
 
László Margit
Német-orosz nyelvoktatás
 
Német (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 45'
Orosz
 2500 HUF / 45'
Magyar-orosz -német szakos tanár vagyok 41 év tanítási gyakorlattal,sok-sok tapasztalattal.
37 tanév után mentem nyugdíjba,azóta saját otthonomban folytatom a tanítást online és személyesen is, egyénileg,párban és csoportban.
Sok tanítványt készítettem már fel németből érettségire,nyelvvizsgára(GZ, ÖSD,BME, TELC, ITK-ORIGO)A német nyelvterületen élő munkavállalókat,vagy oda készülőket eredményesen segítem a nyelvtanulásban.
Oroszból 10 év kihagyás után újra vannak diákjaim.
Hobbim a munkám,így sohasem kell dolgoznom.
A szunnyadó nyelvzseni benned van,fedezzük fel együtt sok-sok humorral és türelemmel.
 
 
Barcsai Boglárka
Német és angol oktatását vállalom kezdőknek!
 
Angol (általános)
 1500 HUF / 45'
Német (általános)
 1500 HUF / 45'
Német és angol nyelvekből kezdők, újrakezdők, egy konkrét nyelvtani témakört gyakorolni vágyók, ismereteiket felfrissíteni vágyók oktatását vállalom.
Bármilyen korosztályból bátran keressetek.
Az órák időpontja illetve gyakorisága rugalmas, megbeszélés tárgyát képezi.
Skype-on bárhonnan, bármikor megoldhatóak az órák.
Az árakat megtaláljátok az adatlapomon.
Várom a megkereséseket szeretettel.
 
 
Magyarovics Magdolna
Próbáld meg velem !
 
Német (nyelvvizsga)
 3500 HUF / 60'
Német (középiskolai)
 3000 HUF / 60'
Német (gazdasági nyelv)
 4000 HUF / 60'
Orosz (nyelvvizsga)
 3500 HUF / 60'
Nem vagy sikeres a nyelvtanulásban? Nem tudod, hogyan tanulhatnál rövid idő alatt hatékonyan? Diplomádhoz már csak a nyelvvizsga hiányzik?
Jó helyen jársz! Ismerősek a problémáid és nem egyediek! Mindenre van megoldás! Hívj bizalommal!
Sokéves tapasztalattal rendelkező középiskolai tanár vagyok, diplomáimat a célországokban szereztem. Német és orosz nyelvet tanítok középiskolásoknak, egyetemistáknak, felnőtteknek.Szakmai nyelvvizsgára is felkészítelek. Kizárólag egyéni nyelvoktatást vállalok, tanfolyamot, csoportos oktatást nem. Figyelmemet arra a diákra koncentrálom, akivel együtt dolgozom.Vidám és sikerorientált személyiségemmel szeretnélek téged is megtanítani arra, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres legyél! Nincsenek különleges módszereim, de apró trükköket ismerek, melyek neked is tetszeni fognak! Szeretném, ha megszeretnéd a nyelvtanulást, és később is tudnál önállóan tanulni. Próbáld meg velem!
Hívj fel, együtt könnyebben megoldjuk a problémáidat.
Óráimon igyekszem a nyelvi készségek fejlesztését hatékonyan és élvezetesen végezni. Sokféle tankönyvvel dolgozom. Felhasználom az internet adta lehetőségeket is. Tanítványaimat szeretem megismerni, mert személyre szabott tananyag-összeállítással több eredményt tudok velük elérni.
Nyelvóráimat legszívesebben itthon tartom, mert itt minden segédeszköz a rendelkezésemre áll. Ha nem tudsz hozzám jönni, és nem laksz túl messze, akkor házhoz megyek.
 
 
Karsai Anna
Hatékony tanulás jókedvűen :)
 
Német (érettségi)
 2500 HUF / 45'
Tapasztalattal, német emelt szintű érettségivel és nyelvvizsgával rendelkező egyetemista vagyok.
A KRE-en hallgatok németet és magyart, korábban nyelvi előkészítős gimnáziumban tanultam.
Ha nem tud segíteni iskolás gyermekének a házi feladatban, vagy közép/emelt szintű érettségi/nyelvvizsga a cél, szívesen segítek a tanulásban. Elsősorban kezdők, haladók, általános és középiskolások jelentkezését várom!
 
 
Bánhegyi Zsófia
Német és Magyar mini idegen nyelv (Hungarian as a foreign language)
 
Német (felnőttoktatás)
 3250 HUF / 45'
Kedves németül tanulni vágyók!
Örülök, hogy az oldalamra látogattál, egy pár szóban magamról. 2006-ban végeztem az ELTE Német nyelv és irodalom szakán, illetve azzal párhuzamosan elvégeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen egy német szakfordító és tolmács posztgraduális képzést is. Jelenleg pedig az ELTE Magyar mint idegen nyelv tanára mester szak végzőse vagyok.
Az egyetem óta német oktatással foglalkozom, különböző nyelviskolákon keresztül számos tapasztalatot szereztem a vállalati nyelvoktatás, felnőttképzés területén, nyelvvizsgára való felkészítésben. (TELC, GOETHE, ÖSD ZD, Euroexam, Origo, ECL)
Ha tudod már, mi a célod, akkor segítek annak az elérésében, legyen az bármilyen fajta nyelvvizsga, érettségire készülés, jobb beszédkészség, írott szövegalkotás, hallás utáni szövegértésben való fejlődés, szakmai előrejutás a jobb nyelvtudás segítségével, vagy nyelvtani rendszerezés. Ha pedig bizonytalan vagy, akkor egy szintfelmérés, közös beszélgetés keretében együtt kitűzhetjük a célokat és a preferenciádnak megfelelően állítom össze a tananyagot, és aszerint kerül a hangsúly az adott készségre.
Visszajelzés régebbi diákjaimtól:
"Zsófi nagyon aranyos, nagyon lelkes és mindig nagyon felkészült. A könyvet tényleg csak egy "segédeszköznek" tekinti, ami nagyon változatossá teszi az órákat. Még a könyvben lévő hosszabb szöveget is egyedien, speckó feladatokkal dolgozzuk fel, nem bíz semmit a véletlenre. Volt már egy röpke számonkérés is, amit nagyon jót tesz az órának"
 
 
Szentpály Anita
Hungarian for foreigners and german for everybody!
 
Német (általános)
 3000 HUF / 45'
Magyar (általános)
 3000 HUF / 45'
Német (általános)
 5000 HUF / 90'

A KRE Bölcsészettudományi Karán végeztem, az iskolai gyakorlat óta magántanulókat készítettem fel alap és középfokú nyelvvizsgákra, nagyvállalatoknál közép és felsővezetőket tanítottam. Megbeszélés szerint bármilyen típusú német és magyar mint idegen nyelv óra kialakítását vállalom, vagyis egy teljesen személyre szabott nyelvoktatást.
A férjem, aki magas színvonalon tanít magyart és kommunikációt valamint magyart mint idegen nyelvet, csoportok oktatását is vállaljuk. Ezen felül kreatív írás, egyetemi hallgatók korrepetálás a is színesíti palettánkat.
 
 
Nagy Adrienn
NÉMET ALAPFOKTÓL KÖZÉPFOKIG
 
Német (általános)
 4000 HUF / 60'
Német (érettségi)
 4000 HUF / 60'
Német (egyetemi)
 4000 HUF / 60'
Német (korrepetálás)
 4000 HUF / 60'
Fiatal magántanár vállal német nyelv oktatást, 4 éves tapasztalattal, otthoni környezetben Budapesten, a 18. kerületben. Vállalom középiskolások, egyetemen tanulók, felnőttek, kezdők és újrakezdők tanítását illetve korrepetálását, ezen kívül segítek a közép-és emelt szintű érettségire, az alap-és középfokú nyelvvizsgákra való felkészülésben illetve szinten tartás céljából is oktatom a nyelvet.

Óráim beszéd centrikusak, emellett nagyon fontosnak tartom a helyes nyelvtan elsajátítását és rengeteg gyakorlását is, legfőképpen alapos és érthető magyarázatát.

Stílusom laza, tegeződő, mégis szigorú vagyok és a házi feladatból illetve az önálló munkából nem engedek :)

Amennyiben úgy gondolod, hogy gyakorlattal, türelemmel és empátiával rendelkező, ugyanakkor a vett anyagot megkövetelő magántanárként megfelelő segítség lehetek számodra, azonban tisztában vagy vele, hogy helyetted nem tanulhatom meg a németet, de motivált vagy és nem riadsz meg a nyelv kihívásaitól sem, akkor válassz engem, szeretettel várom jelentkezésed! :)
 
 
Dákos Ibolya
 
Német (általános)
 3000 HUF / 60'
Angol (általános)
 3800 HUF / 60'
Olasz (általános)
 3800 HUF / 60'
"Utálok magolni!" Azt mondom, nincs is sok értelme! Jóval hatékonyabb, ha - az anyanyelv elsajátításához hasonlóan - beszédközpontúan, életszerűen, szituációkon keresztül tanulsz idegen nyelvet.

Német nyelvet live - online órákon egyénileg vagy kiscsoportban innovatív online nyelvoktató rendszerünk valósághű virtuális tantermében tanulhatsz.

A Szivárvány Tanoda szakmai vezetőjeként német nyelvet tanítok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Tanodánkban magánnyelvtanárokhoz járhatsz live-online órákra egyénileg vagy kiscsoportban .

Igényeidhez, életkorodhoz és nyelvtudásodhoz igazodó egyedileg összeállított tematikával, személyre szabott tananyaggal rövid idő alatt sajátíthatod el a nyelvet. Tanulásodat nyelvtanulási módszerekkel, ötletekkel is segítem.

Amit magamról még fontosnak tartok elmondani:
Német nyelv és irodalom szakos tanárként több mint 15 éves tanítási gyakorlatom van, tanítottam általános iskolában, gimnáziumban és főiskolán, valamint nyelviskolában. Online is már 8 éve tanítok.

Számomra az jelenti a szakmai sikert, ha a diákjaim fesztelenül és folyékonyan beszélnek németül "éles" helyzetekben vagy éppen anyanyelvi környezetben.
 
 
Magantanar Fordito
You want the best .. here I am!
 
Angol (gyakorlat)
 2450 HUF / 45'
Német (gyakorlat)
 2450 HUF / 45'
Angol (nyelvvizsga)
 2450 HUF / 45'
Német (nyelvvizsga)
 2450 HUF / 45'
Többéves külföldi tapasztalattal rendelkezem, amely elengedhetetlen a gyakorlati nyelvoktatáshoz. Összesen 4 évet töltöttem külföldön, Németországban és az Egyesült Királyságban. Többnyelvű terméktámogatás és hibaelhárítás munkakörben dolgoztam (angol és német nyelven) egy világhírű IT cégnél ahol nem volt kompromisszum a hallásértést és folyékony beszédet illetően. A nyelvtanulás lett a szenvedélyem (már előtte itthon is rengeteget foglalkoztam nyelvekkel), majd szomorúan tapasztaltam az itthoni helyezet változatlanságát visszatértem után is, az iskolai nyelvoktatást illetően.
Változtatni szeretnék ezen, ezért elkezdtem nyelvet tanítani máshogy. Mivel az iskolai rendszert megváltoztatni nem lehetséges, ezért magán nyelviskolákkal állok kapcsolatban és csak kiscsoportos / magán tanítványokat vállalok. Emellé szervezek még beszélgetős csoportokat is, mert ugyebár nyelvtan könyvekből ezt a nagyon fontos részt (számomra top prioritás) évek alatt sem fogja tudni senki elsajátítani.
Nyelvvizsgáznál vagy külföldre mennél? Nyelvtanulást illetően keress bizalommal, nem fogod megbánni! Ha mégis, akkor volt egy ingyen órád.
Felkészítés valamennyi szinten: A1-C2, valamennyi készségre, német vagy angol nyelvből.

Fizetés módja: előre utalás

Privát Óradíjaim:
1 tanuló
0,75 óra (45 perc!) - 2450 HUF
1 óra (60 perc!) - 2950 HUF
1,5 óra (90 perc!) - 4300 HUF
2 óra (120 perc!) - 5550 HUF

Csoportos
megállapodás szerint
 
 
Contact
Sztolár Miklós
36 (30) 435-8949
sztolar@gmail.com
Hungary
1113 Budapest,
Györök u. 8.