Üzenőfal
ONLINETANÁR
 En |  Hu 
 
 
 
Tanárkeresés
Részletes keresés
 
 
Online
diszlexia magántanárok 
 
1
1-1/1
 
 
 
Bolla Szimonetta
Angol, üzleti angol, alsós korrepetálás
 
Angol (üzleti nyelv)
 2500 HUF / 45'
Angol (nyelvvizsga)
 2500 HUF / 45'
Alsó tagozatos tárgyak (alsó tagozat)
 1700 HUF / 45'
Diszlexia (általános)
 1800 HUF / 45'
Bolla Szimonetta vagyok, tanítok angolt egy elismert budapesti nyelviskolában is.

Oktatok hétköznapi és üzleti nyelvet, utóbbit ismert, neves cégeknél.

Diplomámat az ELTE-n szereztem, illetve az angol nyelv magasabb szintű elsajátítása érdekében tanultam a londoni Kensington&Chelsea College-ben.

Egyéni vállalkozóként dolgozom, számlaképes vagyok.

Beszédközpontú módszerrel oktatok. Célom, hogy a diákjaim belátható időn belül használható nyelvtudáshoz jussanak, ugyanis manapság az angol nyelv ismerete és használata mind a hétköznapokban, mind az üzleti életben vagy akár egy diploma megszerzéséhez elengedhetetlen.

Az angol nyelv számomra szenvedély, nem csak az órákra való készülés, de a szabadidőm elengedhetetlen része, hogy minél inkább elmélyedjek ennek a nyelvnek az ismeretében, vagy egyszerűen csak olvassak, filmet nézzek angolul.Nemcsak a nyelv ismeretét, de szeretetét is át szeretném adni a diákjaimnak, ugyanis szerintem egy nyelvet ésszel tanulunk és értünk meg, de a szívünkkel sajátítjuk el.

Több éves tapasztalattal rendelkezem az általános iskolás korosztály korrepetálásában, ezen belül a tanulási nehézségekkel(dyslexia, dyscalculia, memóriazavar) küzdő gyermekek fejlesztésében.
Hiszem, hogy kitartó munkával ezek a gyermekek is sikeresek lehetnek a tanulásban, ezt bizonyítja, hogy van dyslexiás diákom, aki már a gimnázium padjait koptatja. Reformpedagógiai elvek mentén tanítok.

Az óradíjak megbeszélés, szint és gyakoriság szerint módosulhatnak, csoport esetén létszámtól függően külön díjszabás van.
 
 
Contact
Sztolár Miklós
36 (30) 435-8949
sztolar@gmail.com
Hungary
1113 Budapest,
Györök u. 8.